원예과학기술지 (Horticultural Science & Technology)
- 제19권4호
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- Pages.526-529
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- 2001
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- 1226-8763(pISSN)
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- 2465-8588(eISSN)
홍고추의 저온저장 후 모의 유통온도가 품질에 미치는 영향
Effects of Shelf Temperature on the Quality of Red Pepper (Capsicum annuum L.) after Low Temperature Storage
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박성민
(강원대학교 농업생명과학대학 식물응용과학부) ;
- 강원희 (강원대학교 농업생명과학대학 식물응용과학부) ;
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이윤수
(강원대학교 농업생명과학대학 식물응용과학부) ;
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김일섭
(강원대학교 농업생명과학대학 식물응용과학부) ;
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정천순
(강원대학교 농업생명과학대학 식물응용과학부)
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Park, Sung Min
(Division of Applied Plant Sciences, Kangwon National University) ;
- Kang, Won Hee (Division of Applied Plant Sciences, Kangwon National University) ;
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Lee, Yun Soo
(Division of Applied Plant Sciences, Kangwon National University) ;
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Kim, Il Seop
(Division of Applied Plant Sciences, Kangwon National University) ;
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Jeong, Cheon Soon
(Division of Applied Plant Sciences, Kangwon National University)
- 투고 : 2001.07.10
- 심사 : 2001.08.27
- 발행 : 2001.12.31
초록
홍고추를 수확하여
The study was conducted to investigate quality changes of red pepper by different shelf temperatures after storage at
키워드