Article Info.
Home
Article Info.
Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition
(한국식품영양과학회지)
Volume 29 Issue 6
/
Pages.1098-1106
/
2000
/
1226-3311(pISSN)
/
2288-5978(eISSN)
The Korean Society of Food Science and Nutrition (한국식품영양과학회)
Screening of Antricoagulant Activity on the Extracts of Edible Seaweds and Optimization of Extraction condition
해조류의 항응고 활성 검색과 추출조건 최적화
윤진아
(고려대학교 응용동물과학과) ;
유광원
(고려대학교 생명공학원) ;
전우진
(고려대학교 생명공학원) ;
조홍연
(고려대학교 생명공학원) ;
손용석
(고려대학교 응용동물과학과) ;
양한철
(고려대학교 생명공학원)
Published : 2000.12.01
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
anticoagulant
;
seaweed
;
Pachymeniopsis elliptica