Korean Journal of Food Science and Technology (한국식품과학회지)
- Volume 29 Issue 3
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- Pages.516-521
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- 1997
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- 0367-6293(pISSN)
Effect of Amylose Content on the Physical Properties of Resistant Starches
효소저항전분의 물리적 성질에 대한 아밀로오스 함량의 효과
- Mun, Sae-Hun (Department of Food and Nutrition, Chonnam National University) ;
- Baik, Moo-Yeol (Agency for Defense Development) ;
-
Shin, Mal-Shick
(Department of Food and Nutrition, Chonnam National University)
- Published : 1997.06.01
Abstract
Effect of amylose content on the physical properties of resistant starches (RS) from autoclaved maize starches (with starch:water=1:3.5, at
효소저항전분의 물리적 성질에 대한 아밀로오스 함량의 효과를 알아보기 위해 아밀로오스 함량이 다른 옥수수 전분인 Amioca, PFP, Amaizo, Amylomaize VII을 사용하여(전분 : 물=1 : 3.5)