Proceedings of the Korean Society for Food Science of Animal Resources Conference
(한국축산식품학회:학술대회논문집)
1997.11a
/
Pages.147-147
/
1997
Korean Society for Food Science of Animal Resources (한국축산식품학회)
Glycerol, Rice syrup, Honey 첨가가 육포의 품질과 저장성에 미치는 영향
Kim, Cheon-Je
;
Song, Hyeon-Ho
;
Lee, Ui-Su
;
Jeong, Jong-Yeon
;
Ma, Gi-Jun
;
Hwang, Jong-Dae
김천제
(건국대학교 동물자원연구센터) ;
송현호
(건국대학교 축산가공학과) ;
이의수
(건국대학교 축산가공학과) ;
정종연
(건국대학교 축산가공학과) ;
마기준
(건국대학교 축산가공학과) ;
황종대
(건국대학교 축산가공학과)
Published : 1997.11.14
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords