Food Industry And Nutrition (식품산업과 영양)
- Volume 19 Issue 1
- /
- Pages.33-37
- /
- 2014
- /
- 1226-3338(pISSN)
Usage of Palatinose for Confectionery Instead of Sugar
설탕 대체 팔라티노스의 제과 적용 가능성
- Kim, Hyun Woo (Dept. of Food & Nutrition, Honam University) ;
- Seo, Sora (Dept. of Food & Nutrition, Honam University) ;
- Kim, Hye-Jin (Dept. of Food & Nutrition, Honam University) ;
- Kim, You-Eun (Dept. of Food & Nutrition, Honam University) ;
- Choi, Dong-Hwa (Dept. of Food & Nutrition, Honam University) ;
- Kim, Ki Myong (Dept. of Food & Nutrition, Honam University)
- 김현우 (호남대학교 식품영양학과) ;
- 서소라 (호남대학교 식품영양학과) ;
- 김혜진 (호남대학교 식품영양학과) ;
- 김유은 (호남대학교 식품영양학과) ;
- 최동화 (호남대학교 식품영양학과) ;
- 김기명 (호남대학교 식품영양학과)
- Published : 2014.06.15
Abstract
Keywords