식품과학과 산업 (Food Science and Industry)
- 제45권4호
- /
- Pages.50-58
- /
- 2012
- /
- 0257-2397(pISSN)
DOI QR Code
돼지감자로부터 이눌린의 추출 및 분석 방법 연구
Extraction and Analysis of Inulin from Jerusalem Artichoke
- 신소향 (성균관대학교 식품생명공학과) ;
- 권상조 (성균관대학교 식품생명공학과) ;
- 조헌주 (성균관대학교 식품생명공학과) ;
- 고덕훈 (태강 영농조합법인) ;
- 한재준 (성균관대학교 식품생명공학과)
- Shin, So-Hyang (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University) ;
- Kwon, Sang-Jo (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University) ;
- Jo, Heon-Joo (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University) ;
- Go, Dukhoon (Taegang Cooperative) ;
- Han, Jaejoon (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University)
- 발행 : 2012.12.31