DOI QR코드

DOI QR Code

Extraction and Analysis of Inulin from Jerusalem Artichoke

돼지감자로부터 이눌린의 추출 및 분석 방법 연구

  • Shin, So-Hyang (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University) ;
  • Kwon, Sang-Jo (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University) ;
  • Jo, Heon-Joo (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University) ;
  • Go, Dukhoon (Taegang Cooperative) ;
  • Han, Jaejoon (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University)
  • 신소향 (성균관대학교 식품생명공학과) ;
  • 권상조 (성균관대학교 식품생명공학과) ;
  • 조헌주 (성균관대학교 식품생명공학과) ;
  • 고덕훈 (태강 영농조합법인) ;
  • 한재준 (성균관대학교 식품생명공학과)
  • Published : 2012.12.31