식품과학과 산업 (Food Science and Industry)
- 제40권3호
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- Pages.59-65
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- 2007
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- 0257-2397(pISSN)
DOI QR Code
발효차의 향기 (I) - 홍차 및 우롱차의 향기 생성 메커니즘 -
Aroma of Fermented Tea (I) - Mechanisms of Aroma Formations on Black Tea and Oolong Tea -
- 조정용 (목포대학교 식품공학과) ;
- 문제학 (전남대학교 식품공학과 및 기능성식품연구센터) ;
- 박근형 (전남대학교 식품공학과 및 기능성식품연구센터) ;
- 마승진 (목포대학교 식품공학과)
- Cho, Jeong-Yong (Department of Food Engineering, Mokpo National University) ;
- Moon, Jae-Hak (Department of Food Science & Technology and Functional Food Research Center) ;
- Park, Keun-Hyung (Department of Food Science & Technology and Functional Food Research Center) ;
- Ma, Seung-Jin (Department of Food Engineering, Mokpo National University)
- 발행 : 2007.09.30