The Korean Ginseng Research and Industry (고려인삼연구와산업)
- Volume 1 Issue 1
- /
- Pages.8-12
- /
- 2007
- /
- 1976-1503(pISSN)
Principle of Fermentation Ginseng and Trends of Its Products
발효를 이용한 인삼 가공 원리와 제품 동향
- Rhee, Young-Kyoung (Korea Food Research Institute) ;
- Lee, Young-Chul (Korea Food Research Institute) ;
- Hong, Hee-Do (Korea Food Research Institute) ;
- Rho, Jeong-Hae (Korea Food Research Institute) ;
- Kim, Young-Chan (Korea Food Research Institute)
- 이영경 (한국식품연구원 인삼연구단) ;
- 이영철 (한국식품연구원 인삼연구단) ;
- 홍희도 (한국식품연구원 인삼연구단) ;
- 노정해 (한국식품연구원 인삼연구단) ;
- 김영찬 (한국식품연구원 인삼연구단)
- Published : 2007.05.15
Abstract
Keywords