Sanitation of Seafood Processing Equipments by the Prepared Acidic Electrolyzed Water

강산성 전기분해수의 제조 및 수산식품가공기구의 세척시 살균효과

  • 조순영 (강릉대학교 동해안해양생물자원연구센터) ;
  • 주동식 (동해대학교 관광외식산업학과) ;
  • 김옥선 (강릉대학교 동해안해양생물자원연구센터) ;
  • 최용석 ((재)강릉해양생물산업진흥원)
  • Published : 2003.04.01

Abstract

Keywords

References

  1. わかりやすい强酸性電解水の基礎知識 ウォ一タ一硏究會
  2. 食品工業 v.4 機能水の開發と應用の現狀 酒井重男
  3. Food Chemicals v.5 Safety and practice of electrolyzed water in food processing field Tetsuya S
  4. 化學と生物 v.36 電解水-稀薄食鹽水の電氣分解溶液が示す諸性質とその利用 鈴木鐵也;堀田國元