Article Info.
Home
Article Info.
Food Industry And Nutrition
(식품산업과 영양)
Volume 8 Issue 1
/
Pages.45-49
/
2003
/
1226-3338(pISSN)
The Korean Society of Food Science and Nutrition (한국식품영양과학회)
Sanitation of Seafood Processing Equipments by the Prepared Acidic Electrolyzed Water
강산성 전기분해수의 제조 및 수산식품가공기구의 세척시 살균효과
조순영
(강릉대학교 동해안해양생물자원연구센터) ;
주동식
(동해대학교 관광외식산업학과) ;
김옥선
(강릉대학교 동해안해양생물자원연구센터) ;
최용석
((재)강릉해양생물산업진흥원)
Published : 2003.04.01
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
References
わかりやすい强酸性電解水の基礎知識 ウォ一タ一硏究會
食品工業 v.4 機能水の開發と應用の現狀 酒井重男
Food Chemicals v.5 Safety and practice of electrolyzed water in food processing field Tetsuya S
化學と生物 v.36 電解水-稀薄食鹽水の電氣分解溶液が示す諸性質とその利用 鈴木鐵也;堀田國元