농약과학회지 (The Korean Journal of Pesticide Science)
- 제4권1호
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- Pages.64-70
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- 2000
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- 1226-6183(pISSN)
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- 2287-2051(eISSN)
온실에서 고추.토마토 역병 및 오이 노균병에 대한 아인산(phosphorous acid)의 방제 효과
Effect of phosphorous acid on control of phytophthora blight of red-pepper and tomato, and downy mildew of cucumber in the greenhouse
- 장태현 ((주)대유 식물영양연구소) ;
- 임태현 ((주)대유 식물영양연구소) ;
- 김익열 ((주)대유 식물영양연구소) ;
- 최경자 (한국화학연구소) ;
- 김진철 (한국화학연구소) ;
- 김흥태 (한국화학연구소) ;
- 이용세 (대구대학교 생명자원학부) ;
- 조광연 (한국화학연구소)
- Chang, Tae-Hyun (Research Institute of Plant Nutrient, Daeyu Co, Inc.) ;
- Lim, Tae-Heon (Research Institute of Plant Nutrient, Daeyu Co, Inc.) ;
- Kim, Ik-Youl (Research Institute of Plant Nutrient, Daeyu Co, Inc.) ;
- Choi, Gyung-Ja (Korea Research Institute of Chemical Technology) ;
- Kim, Jin-Cheol (Korea Research Institute of Chemical Technology) ;
- Kim, Heung-Tae (Research Institute of Plant Nutrient, Daeyu Co, Inc.) ;
- Lee, Yong-Se (Department of Natural Resources, Taegu Univ.) ;
- Cho, Kwang-Yun (Korea Research Institute of Chemical Technology)
- 발행 : 2000.03.31
초록
아인산의 고추 토마토 역병 및 노균병에 대한 방제 효과를 성체 식물체를 이용하여 온실에서 검정한 결과, 고추 역병의 경우
Control effects of phosphorous acid were investigated on three diseases. For Phytophthora blight of red pepper, protective and curative effects of phosphorous acid at the concentration of
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