Development of Biologically Active Compounds from Edible Plant Sources-II. Isolation of Fatty Acids and Sterol Glycosides from the Leaves of Cucurbita moschata DucH.

식용 식물자원으로부터 활성물질의 탐색-II. 호박잎(Cucurbita moschata DueH.)으로부터 지방산 및 sterol배당체의 분리

  • Han, Jae-Taek (Department of Life Science & Institute of Life Science, Kyung Hee University) ;
  • Ahn, Eun-Mi (Department of Life Science & Institute of Life Science, Kyung Hee University) ;
  • Baek, Nam-In (Department of Life Science & Institute of Life Science, Kyung Hee University)
  • 한재택 (경희대학교 산업대학 생명과학부 및 생명과학연구원) ;
  • 안은미 (경희대학교 산업대학 생명과학부 및 생명과학연구원) ;
  • 백남인 (경희대학교 산업대학 생명과학부 및 생명과학연구원)
  • Published : 1999.08.31