Korean Journal of Fisheries and Aquatic Sciences (한국수산과학회지)
- Volume 26 Issue 1
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- Pages.13-20
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- 1993
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- 0374-8111(pISSN)
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- 2287-8815(eISSN)
A Study on Shelf-life of Seasoned and Fermented Squid
오징어 조미젓갈의 품질유지기한에 관한 연구
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KIM Dong-Soo
(Korea Food Research Institute) ;
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KIM Young-Myoung
(Korea Food Research Institute) ;
- KOO Jae-Guen (Korea Food Research Institute) ;
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LEE Young-Chul
(Korea Food Research Institute) ;
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DO Jeong-Ryong
(Korea Food Research Institute)
- Published : 1993.01.01
Abstract
Traditional fermented fish products 'Jeodtgal' have been prepared with addition of about
오징어 양념젓갈의 저장조건에 따른 적정 저장기한을 설정하기 위하여 선도가 양호한 오징어를 원료로 하여 상법에 따라 양념젓갈을 제조하고 이를
Keywords