한국수산과학회지 (Korean Journal of Fisheries and Aquatic Sciences)
- 제25권3호
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- Pages.236-240
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- 1992
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- 0374-8111(pISSN)
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- 2287-8815(eISSN)
Characteristics of Filefish Viscera Oil
말쥐치 내장유의 특성
- LEE Eung-Ho (Department of Food Science and Technology, National fisheries University of Pusan) ;
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KIM Jin-Soo
(Department of Food Science and Technology, National fisheries University of Pusan) ;
- JOO Dong-Sik (Department of Food Science and Technology, National fisheries University of Pusan) ;
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KIM Poong-Ho
(Department of Food Science and Technology, National fisheries University of Pusan)
- 발행 : 1992.05.01
초록
우리나라 연안에서 가장 많이 어획되어 가공 부산물로 폐기되고 있는 말쥐치 내장을 효율적으로 식용 화하기 위한 일련의 기초 연구로서 말쥐치 내장지질의 지질성분에 대하여 검토하였다. 말쥐치 내장의 총지질함량은 4월에
To obtain the applicable data for fish oil utilization, the characteristics of filefish viscera oil were studied. The lipid content showed the lowest value
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