한국수산과학회지 (Korean Journal of Fisheries and Aquatic Sciences)
- 제21권3호
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- Pages.145-149
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- 1988
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- 0374-8111(pISSN)
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- 2287-8815(eISSN)
담수산 새우, Macrobrachium koreana (De Kwon)의 유생에 대한 수온, 염분 및 먹이의 영향
The Effects of Temperature, Salinity and Diet on the Larvae of the Fresh Water Prawn, Macrobrachium koreana (De Kwon)
초록
Macrohrachium koreana의 유생에 대한 수온, 염분 농도 및 먹이의 영향을 조사한 결과는 다음과 같다. 염분농도가 증가 할수록 생존율이 감소했고, 제2기 유생은
The effects of temperatures, salinities and diets on the larvae of the fresh water prawn, Macrobrchium koreana were studied. Survival rates were decreased with increasing salinity concentrations, and the second larval stages were almost died in 48 hours in over
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