Applied Biological Chemistry
- Volume 31 Issue 2
- /
- Pages.177-181
- /
- 1988
- /
- 2468-0834(pISSN)
- /
- 2468-0842(eISSN)
Lipids and Fatty Acids Composition of Korean Native Goat's Bone Marrow
한국 재래산양 골수의 지질 및 지방산 조성
- Lee, Y.Y. (College of Agricultural and Sericultural Techic) ;
- Ha, J.K. (College of Agriculture, Gyeongsang National University) ;
- Ahn, B.H. (College of Agriculture, Gyeongsang National University) ;
- Kang, D.H. (College of Agriculture, Gyeongsang National University) ;
- Ki, W.K. (College of Agriculture, Gyeongsang National University) ;
- Kim, J.K. (College of Agricultural and Animal Science, Yeungnam University)
- 이영애 (밀양농잠전문대학) ;
- 하정기 (경상대학교 농과대학) ;
- 안병홍 (경상대학교 농과대학) ;
- 강동학 (경상대학교 농과대학) ;
- 기우경 (경상대학교 농과대학) ;
- 김종규 (영남대학교 농축산대학)
- Published : 1988.06.30
Abstract
Korean native goat's bone marrow was low in triglycerides high in phospholipids and glycolipids. In the fatty acid composition, goat's bone marrow was high in
한국 재래산양 골수의 지질조성은 중성지질의 함량이 많고, 인지질과 당지질의 함량이 적 었다. 또한, 지방산조성에서는
Keywords