Applied Biological Chemistry
- Volume 28 Issue 3
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- Pages.142-148
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- 1985
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- 2468-0834(pISSN)
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- 2468-0842(eISSN)
Viscogram Pattern of Korean Rice Flours
우리나라 쌀의 점도 특성
- Kim, Sung-Kon (Department of Food Science and Nutrition, Dankook University) ;
- Kim, Sang-Soon (Department of Food Science and Nutrition, Sook Myung Woman's University)
- Published : 1985.09.30
Abstract
Pasting properties of 35 traditional (Japonica) and 23 high-yielding (J/Indica) rice varieties having various hydration rates at
일반계(35품종) 및 다수계(23품종) 쌀을 대상으로, 쌀가루의 아밀로그람 특성을 분석하고 단백질 및 아밀로스 함량과 쌀의 수분흡수 속도와 의 관련성을 조사하였다. 일반계 쌀은 최고점도 (P),
Keywords