Applied Biological Chemistry
- 제27권3호
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- Pages.146-150
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- 1984
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- 2468-0834(pISSN)
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- 2468-0842(eISSN)
사과 장기(長期) 저장(貯藏)에 있어서 중량감소(重量減少)와 품질변화(品質變化)의 예측(豫測)
Prediction of Weight Losses and Quality Changes in Long Storage of Apples
- Koh, Ha-Young (Food Research Institute/AFDC) ;
- Park, Mu-Hyun (Food Research Institute/AFDC) ;
- Shin, Dong-Hwa (Food Research Institute/AFDC) ;
- Min, Byong-Young (Food Research Institute/AFDC)
- 발행 : 1984.09.30
초록
3품종의 사과를 4가지의 저장 조건에서 6개월간 저장하면서 중량감소(重量減少)와 품질(品質)의 변화(變化)를 조사(調査)한 후에 이들의 변화를 예측할 수 있는 식을 얻었다. 소형저온저장고
Changes of weight loss and quality in 3 different apple cultivars and four storage conditions were investigated for 6 month storage. Weight loss changes in the pilot scale low temperature storage
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