Korean Journal of Food Science and Technology (한국식품과학회지)
- Volume 12 Issue 1
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- Pages.18-23
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- 1980
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- 0367-6293(pISSN)
Studies on Rheological Characteristics of Red Pepper Pastes
고추장의 유동(流動) 특성(特性)에 관(關한) 연구(硏究)
- Pyun, Yu-Ryang (Department of Food Engineering, Yonsei University) ;
- Lee, Shin-Young (Department of Food Engineering, Yonsei University) ;
- Lee, Sang-Kyo (Hong Neung Machine Industry Co.) ;
- Yu, Ju-Hyun (Department of Food Engineering, Yonsei University) ;
- Kwon, Yoon-Jung (Department of Food Engineering, Yonsei University)
- 변유량 (연세 대학교, 식품 공학과) ;
- 이신영 (연세 대학교, 식품 공학과) ;
- 이상규 (홍능 기계 공업 회사) ;
- 유주현 (연세 대학교, 식품 공학과) ;
- 권윤중 (연세 대학교, 식품 공학과)
- Published : 1980.03.30
Abstract
Rheological behaviors of red pepper paste acre investigated with rotational viscometer at
회전 점도계를 사용하여 온도
Keywords