Applied Biological Chemistry
- Volume 22 Issue 1
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- Pages.24-27
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- 1979
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- 2468-0834(pISSN)
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- 2468-0842(eISSN)
Influence of Lecithin and Fatty Acids on the Thermal Inactivation of Horseradish Peroxidase
Horseradish Peroxidase 의 열불활성화에 Lecithin 과 지방산이 미치는 영향
- Park, K.H. (Dept. of Food Technology, Seoul National University)
- 박관화 (서울대 농대 식품공학과)
- Published : 1979.03.30
Abstract
A study was carried out about the effect of free fatty acids and lecithin on the thermal inactivation of horseradish peroxidase. In presence of lecithin peroxidase was inactivated very rapidly at
Horseradish peroxidase의 열불활성화에 미치는 몇가지 인자의 영향에 대해 실험하였다. lecithin이 존재하는 용액 속에서 peroxidase를 pH 7.0
Keywords