Korean Journal of Food Science and Technology (한국식품과학회지)
- Volume 8 Issue 4
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- Pages.242-246
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- 1976
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- 0367-6293(pISSN)
Studies on the Lipolytic Enzyme of Molds -Part. 4. Characteristics of the Purified lipase of Rhizopus Japonicus-
사상균(絲狀菌)의 지방분해효소(脂肪分解酵素)에 관(關)한 연구(硏究) -제(第)4보(報) 분리사상균(分離絲狀菌) Rhizopus japonicus의 정제(精製) Lipase의 특성(特性)에 관(關)하여-
- Chung, Man-Jae (Department of Agricultural chemistry, Chung Buk National University)
- 정만재 (충북대학 농화학과)
- Published : 1976.12.28
Abstract
These experiment were conducted to investigate the characteristics of the purified lipase of Rhizopus japonicus. 1. The optimum pH for the lipase action was 6.8, the stable pH ranged
Rhizopus japonicus의 정제(精製) lipase의 특성(特性)을 검토(檢討)한 결과(結果)를 요약(要約)하면 다음과 같다. 1. 정제(精製) lipase의 작용최적(作用最適) PH는 6.8, 안정(安定) PH 범위(範圍)는
Keywords