Korean Journal of Food Science and Technology (한국식품과학회지)
- Volume 3 Issue 1
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- Pages.44-47
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- 1971
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- 0367-6293(pISSN)
Physio-chemical studies on the seed-browning in mature green peppers stored at low-temperature (Part 3) -The effect of various CA condition on the seed-browning-
녹숙(綠熟)고추의 저온저장(低溫貯藏)에 따른 종자갈변(種子褐變)에 관(關)한 생리화학적연구(種字化學的硏究) -제 3 보(第 3 報) CA 조건(條件)이 종자갈변(種子褐變)에 미치는 영향(影響)-
- Lee, Sung-Woo (Dept. of Food & Nutrition, Yeung Nam University)
- 이성우 (영남대학교 식품영양학과)
- Published : 1971.04.28
Abstract
(1) Suppression of the seed browning was observed when 3%
(1) CA 조건(條件)을 달리하여 저온처리(低溫處理)한 Zairaisisi를 종자(種子) 갈변도(褐變度)를 관찰(觀察)하였드니
Keywords