Korean Journal of Fisheries and Aquatic Sciences (한국수산과학회지)
- Volume 1 Issue 1
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- Pages.45-49
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- 1968
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- 0374-8111(pISSN)
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- 2287-8815(eISSN)
The Effect of Some Factors on the Mortality of Trochophora of Oyster, Crassostrea gigas
굴, Crassostrea gigas, 담륜자의 치사율에 미치는 몇 가지 환경요인의 영향
- LEE Choon Koo (Taejon College) ;
- LEE Jung Jae (Kunsan Fisheries Junior Technical College)
- Published : 1968.03.01
Abstract
The effect of salinities, temperatures, and turbidities on the mortality of trochophora of oyster, Crassostrea gigas, was investigated at the laboratory. 1. The trochophora of oyster, transferred from normal sea water to sea water of lower or higher salinity, lost their vital activity sooner or later. The mortalities of trochophora were
인천산 굴, Crassostrea gigas, 담륜자의 치사율에 미치는 염도, 온도, 그리고 혼영도의 영향에 관하여 연구하였다. 1. 정상해수로부터 저염도 혹은 고염도인 해수로 옮겨진 굴의 탐륜자는 차차 생명력을 잃었다. 담륜자의 치사율은 각각 저염도인 15 ppt에서
Keywords