YAKHAK HOEJI (약학회지)
- Volume 4 Issue 1
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- Pages.53-55
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- 1959
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- 0377-9556(pISSN)
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- 2383-9457(eISSN)
Biochemical Studies on Korean Fermented Foods. (IX) Variation of Vitamin $B_{12}$ during the Kimchi Fermentation Period
한국 발효식품에 대한 생물화학적 연구 (제9보) 침채류의 발효에 따르는 $VitaminB_{12}$ 의 변화에 대하여
- Lee, In-Jae (Hygienic Chemistry Section, National Chemistry Laboratories) ;
- Haw, Kum (Hygienic Chemistry Section, National Chemistry Laboratories) ;
- Kim, Sung-Ikk (Hygienic Chemistry Section, National Chemistry Laboratories)
- Published : 1959.09.01
Abstract
In order to confirm on production of vitamin
본 실험에 있어서는 우리가 일상 제일 많이 먹고 있는 발효식품의 1종이고 본보 제8보에 보고한 바와 같이 Vitamin
Keywords