Proceedings of the Korean Society of Community Living Science Conference (한국지역사회생활과학회:학술대회논문집)
- 2011.10a
- /
- Pages.114-115
- /
- 2011
Change on viscosity of rice flour by extrusion condition
압출성형 공정조건이 쌀가루의 점도에 미치는 영향
- Cho, Yong-Sik (Korean Food & Culture Division, NAAS, RDA) ;
- Lee, K.H. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
- Choi, Y.H. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
- Kim, E.M. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
- Park, S.Y. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
- Kang, W.S. (Division of Biotechnology, Kangwon Nat'l Univ.)
- 조용식 (농촌진흥청 국립농업과학원 전통한식과) ;
- 이경하 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
- 최윤희 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
- 김은미 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
- 박신영 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
- 강위수 (강원대학교 생명공학부)
- Published : 2011.10.28
Abstract
Keywords