민들레 발효액으로부터 기능성을 갖는 유용 미생물의 분리

Isolation of Microorganisms Producing Extracellular Enzymes from Dandelions(Taraxacum platycarpum) Fermented Extract

  • 이재형 (강원도농업기술원 농산물이용시험장) ;
  • 최병곤 (강원도농업기술원 농산물이용시험장) ;
  • 허남기 (강원도농업기술원 농산물이용시험장) ;
  • 김영남 (강원도농업기술원 농산물이용시험장) ;
  • 임상현 (강원도농업기술원 농산물이용시험장) ;
  • 김경희 (강원도농업기술원 농산물이용시험장)
  • Yi, Jae-Hyoung (Gangwondo Agricultural Research and Extension Services) ;
  • Choi, Byung-Kon (Gangwondo Agricultural Research and Extension Services) ;
  • Heo, Nam-Kee (Gangwondo Agricultural Research and Extension Services) ;
  • Kim, Young-Nam (Gangwondo Agricultural Research and Extension Services) ;
  • Lim, Sang-Hyun (Gangwondo Agricultural Research and Extension Services) ;
  • Kim, Kyung-Hee (Gangwondo Agricultural Research and Extension Services)
  • 발행 : 2010.10.12