한국약용작물학회:학술대회논문집
- 한국약용작물학회 2010년도 심포지엄 및 추계학술발표회
- /
- Pages.93-102
- /
- 2010
제품다양성을 위한 약용식물 신가공기술
Up-to-Date Food Processing Technologies for Herbal Medicine
- 김동은 (세종대학교 식품공학과) ;
- 최경옥 (세종대학교 식품공학과) ;
- 강위수 (강원대학교 생명공학전공) ;
- 임정대 (강원대학교 생약자원개발학과) ;
- 고상훈 (세종대학교 식품공학과)
- Kim, Dong-Eun (Department of Food Science and Technology, Sejong University) ;
- Choi, Kyeong-Ok (Department of Food Science and Technology, Sejong University) ;
- Kang, Wie-Soo (Department of Bio-Health Technology, Kangwon National University) ;
- Lim, Jung-Dae (Department of Herbal Medicine Resource, Kangwon National University) ;
- Ko, Sang-Hoon (Department of Food Science and Technology, Sejong University)
- 발행 : 2010.10.12