Effects of CO2 Enrichment concentration and Duration on Growth of bell pepper (Capsicum annuum L.)

탄산시비 농도와 시비시간이 착색단고추 생육에 미치는 영향

  • Kang, Y.I. (Horticultural Soil Management Team, NHRI, RDA) ;
  • Lee, S.Y. (Protected Horticulture Experiment Station, NHRI, RDA) ;
  • Kim, H.J. (Protected Horticulture Experiment Station, NHRI, RDA) ;
  • Yum, S.H. (Protected Horticulture Experiment Station, NHRI, RDA) ;
  • Chun, H. (Protected Horticulture Experiment Station, NHRI, RDA)
  • 강윤임 (농촌진흥청 원예연구소) ;
  • 이시영 (농촌진흥청 원예연구소 시설원예시험장) ;
  • 김학주 (농촌진흥청 원예연구소 시설원예시험장) ;
  • 염성현 (농촌진흥청 원예연구소 시설원예시험장) ;
  • 전희 (농촌진흥청 원예연구소 시설원예시험장)
  • Published : 2006.05.01