한국작물학회:학술대회논문집 (Proceedings of the Korean Society of Crop Science Conference)
- 한국작물학회 2005년도 추계학술발표회 요지
- /
- Pages.306-307
- /
- 2005
고구마 끝순의 건조 방법별 품질 특성의 변화
Changes on the Qualitative property after Drying in Sweetpotato Tips
- 이준설 (작물과학원 목포시험장) ;
- 김학신 (작물과학원 목포시험장) ;
- 안영섭 (영남농업연구소) ;
- 정미남 (농촌진흥청) ;
- 방진기 (작물과학원 목포시험장) ;
- 박양균 (목포대학교 식품공학과)
- Lee Joon Seol (Mokpo Exp. Sta., NICS, RDA) ;
- Kim Hag Sin (Mokpo Exp. Sta., NICS, RDA) ;
- Ahn Young Sup (Yeongnam Agricultural Research Institute, NICS) ;
- Chung Mi Nam (Rural Development Administration(RBA)) ;
- Bang Jin Ki (Mokpo Exp. Sta., NICS, RDA) ;
- Park Yang Kyun (Food Engineering Dept., Mokpo National University)
- 발행 : 2005.10.01