콩 품종의 종실 아이소플라본 함량의 지역간 변이 및 상호관계

Variation of Seed Isoflavone Contents in Korean Soybean Varieties

  • 김명섭 (충북대학교 식물자원학과) ;
  • 조성우 (충북대학교 식물자원학과) ;
  • 김태선 (충북대학교 식물자원학과) ;
  • 우선희 (충북대학교 식물자원학과) ;
  • 송범헌 (충북대학교 식물자원학과) ;
  • 정승근 (충북대학교 식물자원학과) ;
  • 김홍식 (충북대학교 식물자원학과)
  • Kim Myoung-Sub (Dept. of Crop Science, Chungbuk National University) ;
  • Cho Seong-Woo (Dept. of Crop Science, Chungbuk National University) ;
  • Kim Tae-Seon (Dept. of Crop Science, Chungbuk National University) ;
  • Woo Sun-Hee (Dept. of Crop Science, Chungbuk National University) ;
  • Song Beom-Heon (Dept. of Crop Science, Chungbuk National University) ;
  • Jong Seung-Keun (Dept. of Crop Science, Chungbuk National University) ;
  • Kim Hong-Sig (Dept. of Crop Science, Chungbuk National University)
  • 발행 : 2005.04.01