Proceedings of the SAREK Conference (대한설비공학회:학술대회논문집)
- 2003.07a
- /
- Pages.221-221
- /
- 2003
Freshness Prolongation of Summer Chinese Cabbage by Vacuum Cooling
급속예냉처리가 고랭지배추의 신선도에 미치는 영향
- Joo Jang-Hwan (Korea Food Research Institute) ;
- Kim Byeong-Sain (Korea Food Research Institute) ;
- Cha Hwan-Soo (Korea Food Research Institute) ;
- Jeong Jin-Woong (Korea Food Research Institute) ;
- Oh Jong-Taek (Yosu National University)
- 주장환 (한국식품개발연구원 유통연구단) ;
- 김병삼 (한국식품개발연구원 유통연구단) ;
- 차환수 (한국식품개발연구원 유통연구단) ;
- 정진웅 (한국식품개발연구원 유통연구단) ;
- 오종택 (여수대학교 냉동공학과)
- Published : 2003.07.01
Abstract
Keywords